#

Ние от ibookbed сме
Най-добрата туристическа агенция за бизнеса

Ние сме корпоративна туристическа агенция, която предоставя висококачествени услуги

Повече за нас

Ние сме ibookbed
Приятно ни е да се запознаем

Стремим се да бъдем с вас при всяка стъпка от всяко ваше пътуване

Свържете се с нас

Ние сме ibookbed
Ние разбираме вашия свят.
Нашият свят си ти

Ние сме компания за управление на пътувания, предоставяща уникална и цялостна туристическа услуга на бизнеса,
академични и правителствени организации в световен мащаб.

Хотелско настаняване

Използваме над 30 от най-големите онлайн резервационни системи. Нашите цени за тези хотели предлагат минимална отстъпка от 15% -20% от нормалните цени за настаняване в хотела. Онлайн хотелски резервации и плащания, както и гъвкави хотелски политики. Независимо от Вашата туристическа цел, ние гарантираме, че вашият избор отговаря на очакванията за комфорт, качество и цена. Ще откриете незабравими градове и невероятни дестинации във всички ваши бизнес пътувания, оставяйки само със страхотните спомени за цял живот.

Самолетни билети

Разходите за бизнес полети могат да представляват до 70% от разходите за бизнес пътуване на вашата компания. Ето защо е важно да оставите това на експертите в бизнес пътуванията. Нека ние да координираме резервациите на вашите служители - спестявайки ви време, пари и усилия. Работим с фиксирани такси за резервации и издаване на самолетни билети. Поради многобройните фактори, влияещи върху цената на билета, ние смятаме, че е важно да работим с нашите клиенти по един напълно прозрачен начин.

Кола под наем

Работим с водещи марки за наемане на автомобили като Avis и Hertz, както и с местни препоръчани компании, тъй като те често предлагат отлична цена качество и по-персонализирано обслужване. Нашата програма за наемане на автомобили ни прави изключително конкурентни и дава на нашите клиенти спокойствие, че ще им осигурим най-добрите цени, независимо от местоположението.

Управление на разходите

Интегрираната система за управление на пътуванията и разходите на ibookbed ще ви даде възможност да реализирате собствената си стратегия за управление на разходите. Имайки пълен контрол над бюджета за пътувания си, ще можете да намалите разходите си. Тъй като нашата система за управление на пътуванията и разходите е напълно мобилна, пътниците могат да управляват разходите си в движение. Изпращането на искания и получаването на разрешение в движение, което спестява време както за ищеца, така и за притежателя на бюджета. Докато усъвършенстваният ни процес намалява разходите, той също така намалява разходите за документи. Най-важното е, че няма предварителни инвестиции в скъпа техническа инфраструктура.

#

Какво правим
Организиране на събития

Висококвалифицирана професионална услуга с творческо докосване. .

Бизнес срещи

ibookbed организира многобройни успешни корпоративни срещи, които служат за развитие на нови визии. Такива срещи могат също така да обединят бордът на директорите, за да работят за създаването на решения на предстоящите предизвикателства.

Стимулиращи пътувания

Стимулиращото пътуване,месно или в чужбина, предоставя на компаниите възможността да наградят най-добрите служители, да сплотят отбора и да мотивират служителите си.

Конференции

Конференциятиите предоставят безкрайни възможности на компаниите да обменят познания за пазара, да търсят партньори и да създават мрежи от контакти. ibookbed успешно организира международни конференции за максимум 3 000 участници и има богат опит в организацията на конференции и семинари в повече от 30 страни на 4 континента

Изложения

ibookbed has organised many exhibitions internationally, providing invaluable networking opportunities for buyers and sellers.

Спортни Пътувания

Управление на спортни пътувания, е специализирана дивизия за спортни пътувания на ibookbed, съчетавайки корпоративните пътувания, групови пътувания и експертиза за управление на събития в групата на ibookbed, за да предостави работещи туристически решения на спортната индустрия. Като такъв, ние сме туристически доставчик за спортни пътувания, като избираме за някои от най-големите и успешни спортни екипи и асоциации по целия свят.

24/7 Free Support
Free Support

Линия за спешни случай е достъпна за всички наши клиенти 24/7. Тя се управлява от англоговорящ агент с достъп до онлайн резервационни системи, за да може ако се наложи да се направят промени в полети или хотел по целия свят. Отдадените ни туристически агенти са на разполежение 24-часа в денонощието 7 дни в седмицата, 365 дни в годината за да подпомагат и в случай на нужда внесат промени на пътуванията, където и когато ви е необходима. Нашите служители са на работното си място за да пътувате с увереност и пълно спокойствие.

Разгледайте някои
От нашите Предложения

Голямо разнообразие от успешни корпоративни събития, изложения и хотелски настанявания.

View All
#

Готови ли сте да Стартирате Проекта си

Използвайте ibookbed за изграждане на удивителено ново събитие

Запитване

Нашите специалисти в туризма Екипът

Нашият екип от специалисти предлага пълна гама от услуги, включващи корпоративни срещи, стимулиращи пътувания, конференции, изложения, обиколки на забележителности и трансфери от и до летище. Ние се грижим за всичко от начало до край, за да осигурим целесъобразно използване на средствата и за да генерираме повече спестявания..

#

Какво казват
Клинтите ни за нас

Тези момчета са невероятни! Те толкова бързо реагираха и ми позволиха да ви кажа, че всички те знаят!
Силно препоръчвам тяхната компания! Те са всичко, за да задоволят клиентите си!

Цветелина Ивова

Founder & Fair Director

Работили сме с тях по няколко големи проекта
и всеки път си заслужава Лесена комуникация, отговорени и надеждени. Вие, момчета, свършихте страхотна работа!

Assoc Prof Irena Bokova

Невероятно обслужване, всичко, за което се бяхме договорили, беше изпълнено безупречно .

Tania Sherwood

Manager, International Recruitment and Market Development

University of Leeds
Students Recruitment Tours
New Bulgarian University
Dream Team Production
University of West London
Humber University
Institute Francias
HULT University
Handy
Bulpross
Metrisys
Kastamonu
#

Свържете се
Следвайте ни

Свържете се с нас в социалните мрежи!

Pick Some of
Our Latest Offers

Try for free - Start paying when you're ready.

Starter

Free

25,000 Visits

Limited Email Support

Sign Up Now
Premium

$ 59

225,000 Visits

Phone Support

24/7 Free Support

900GB Bandwidth

1000TB Storage

Sign Up Now
#

+359-288-0000-1

info@ibookbed.com

София п.к. 1000, ул. Юнак 24 България

Свържете се
с нас

Бихме искали да чуем от вас